Wat onze klanten zeggen

Het organiseren van een evenement zoals een beurs of een open dag, is een stressvolle aangelegenheid. Als je een buitengewone prestatie wilt neerzetten heb je daarvoor buitengewone hulp nodig. Niet alleen de hoofdlijnen en details moeten goed ingevuld worden, maar ook alternatieven dienen voor handen te zijn. Mocht er iets mis gaan, dan moet je improviseren. Dan heb je de mensen van NXPCTD nodig: niet zoeken naar alternatieven, maar al iets gevonden hebben.

Bjorn HeisterkampMarketing managerGO Telecom

Politiek is een dynamiche omgeving waar geen ruimte is voor een 9-tot-5-mentaliteit. De mensen van NXPCTD weten dit. Samenwerking met hen laat zich kenmerken door termen als: professionaliteit, klantgerichtheid en anticiperend. Zij zorgen ervoor dat de zaken geregeld zijn.

Alexander OostermeijerVVD

Een evenement organiseren vraagt veel van de organisatie. Je denkt alles onder controle te hebben, maar hoe meer de dag nadert, hoe meer je realiseert dat je hulp nodig hebt. Marked en sinds kort NXPCTD is er steeds bij om ook de details in te vullen.

Pierre RoskamAccount managerGO Telecom

Wij hebben de samenwerking met NXPCTD als zeer prettig ervaren. In een korte tijd werd met de beperkte capaciteit de operationele marketing goed ingevuld. Na een aantal maanden wist iedereen waar marketing services voor stond en wat men kon verwachten. In het geval van Syntens staat NXPCTD voor snel en adequaat handelen, marketing binnen Syntens een gezicht en richting geven, al met al binnen een professionele organisatie met gemotiveerde medewerkers waar ook nog ruimte is voor fun!

Raymond WolthersAdviseur Marketing en InnovatieSyntens

Op 18 april was er in het spraakmakende Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum een even spraakmakend Bibliotheekcongres: veranderend medialandschap, veranderende bibliotheek. Een keur aan sprekers en hoogwaardig amusement in de vorm van cabaret Boom Chicago en de zanger Gé Reinders met zijn blaasband, stelden hoge organisatorische en technische eisen. Als organisator kon ik achterover leunen, genieten en complimentjes in ontvangst nemen. De organisatie liep op rolletjes, was perfect en professioneel. Dankzij NXPCTD, van harte aanbevolen voor een ontspannen congres.

Inge van AsperenDirectiesecretarisVereniging van Openbare Bibliotheken

Resultaatgerichte programma’s ontwikkelen: daar draaien ze bij NXPCTD hun hand niet voor om. Hoe men in korte tijd een aantal kwalitatief goede contacten weet te genereren op een creatieve manier, doet ons iedere keer weer verbazen.

Bert BoersManaging DirectorSAS Institute