Oog voor detail

Bij NXPCTD zijn de volgende medewerk(st)ers in dienst. Daarnaast beschikt NXPCTD over een groot netwerk van freelancers en toeleveranciers. Hieronder stellen we even de vaste kern aan u voor:

Corien van Rijn heeft in de afgelopen 20 jaar ruime ervaring opgedaan in de sector marketing en communicatie. Aan de klantzijde in diverse functies van Marketing en Communicatie Manager en Director tot International Channel Marketing Manager bij nationale en internationale bedrijven en de laatste 12 jaar als zelfstandig ondernemer. Naast een ruime vakkennis is er ook een groot netwerk van relaties opgebouwd.

Jop Boersma Senior Specialist Online Marketing. Heeft ruime ervaring met opzetten en uitrollen van online marketing activiteiten. Het inrichten van Marketing Automation omgevingen. SEO, Google Adwords, affiliate marketing, web analytics. Probleemoplossend, onder druk wordt goed gepresteerd.

Deborah Riegmann, Projectmanager, op het gebied van digitale media en marketing maakt zij een snelle ontwikkeling door. Problemen zijn voor haar een uitdaging en ze steekt graag de handen uit de mouwen.

Diana Voulgaris, junior projectmanager, in het opzetten, organiseren en begeleiden van evenementen voelt zij zich als een vis in het water. Service gericht en altijd een leuk verhaal.