Oog voor detail

Corien van Rijn  is de kracht achter NXPCTD. Met meer dan 20 jaar ervaring lever ik support en advies op het gebied van marketing, sales  en communicatie voor bedrijven en organisaties. Met mijn persoonlijke ervaring en betrokkenheid denk ik mee over jouw strategie en zorg ik voor een heldere vertaalslag naar uitvoering. Zonder opsmuk, nuchter en doelgericht met het gewenste resultaat.

Soms doe ik dat alleen op interim basis. Maar vak ook in een team en zorg ik voor de beste mensen om me heen ieder met hun eigen specialiteiten. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het het werken met samengestelde projectteams. Dit niet zonder succes. https://nl.linkedin.com/in/nxpctd

Ik heb ruime ervaring in de sector marketing en communicatie. Aan de klantzijde in diverse functies van Marketing, Sales  en Communicatie Manager en Director tot International Channel Marketing Manager bij nationale en internationale bedrijven en de laatste 12 jaar als zelfstandig ondernemer. Interim projecten, tijdelijke een boost geven aan de strategie, het uitbreiden van de business, het bouwen van nieuwe teams, of een verandering doorvoeren, vervanging bij ziekte, zijn projecten waar ik graag met je over wil praten.